Tiskresse kerkis piirkonna esimene büroohoone, mille kõik pinnad olid juba avamiseks välja renditud.
Tiskre Ärimaja OÜ juhatuse liikme Kristjan-Thor Vähi sõnul elab Tiskres paar tuhat inimest ning neile oli vaja oma keskust, kust mugavalt vajalikud teenused kätte saada. “Tiskre Ärimaja tähendab kohalikele ka kontorit kodu lähedal ja siitsamast jala või rattaga tööl käies säästab ummikus istumise arvelt kümmekond ööpäeva aastas,” rääkis Vähi.
“Rõõmu teebki see, et nii nagu alguses lootsime, on ärimaja kliendid just kohaliku piirkonnaga seotud ettevõjad,” manis hoone ühe arendaja, Reterra Estate partner Reigo Randmets.
Randmetsa sõnul hoiab ärihoone peale Tiskre inimeste aja ja kütuse kokku ka soojusenergiat – majal on väga eripärane jahutus- ja küttelahendus, mis säästab kuni 40% energiakuludest.
3-korruselise Tiskre Ärimaja esimesel tasandil on omalaadne liharestoran Meat Resto & Butchery, mis ühendab toidukoha ja karni. Restoranist saab kaasa osta parima kvaliteediga liha, koos asjatundliku soovitustega nii selle valmistamise kui kõige juurdekuuluvaga kastmest veinini.
Hoone teisel ja kolmandal korrusel asuvad teenindus- ja büroopinnad ilusalongide, pilatese- ja jooga treeningstuudioga ning kontorid. Ärimaja parklas on kohad jalgratastele.
Tiskre Ärimaja projekteerisid Eesti tipparhitektid Martin Aunin ja Pia Tasa. Maja arendasid INVEGO ja Reterra Estate ning ehitas Mapri Ehitus.